Доставка

Условия за изпълняване на заявки

Стандартния срок за изпълняване на направените от Вас заявки е 48часа или 2  работни дни. Времето за доставка зависи от политиката на куриерските организации. https://www.behealth.bg/  е само онлайн магазин. Няма стационарен обект.За да изпълним Вашата заявка, е необходимо да попълните съответните полета грамотно и ясно, за предпочитане на български език (кирилица).Заявките могат да бъдат изпратени както следва:

 

1.от офис до офис на съответните куриерски служби – Спийди

2.до посочен личен адрес от Вас

 

Как може да поръчате?

https://www.behealth.bg/ се старае да се съобрази с нуждите и желанията на своите клиенти и в тази връзка контактува предимно с куриерската служба „Спийди“ чрез наложен платеж за клиента. Наложеният платеж не е възможен единствено в случаите, когато клиентът желае да получи заявката си извън пределите на Република България. Молим Ви сърдечно, ако попадате в тази категория да се свържете с нас  на мейл: office@behealth.bg

Доставката на продукти на обща стойност над 60лв. е безплатна за клиента.При поръчки под 60лв., клиентът поема транспортните разходи, които се определят от политиката на съответния куриер.Повече информация може да получите в офисите им или в посочените линкове:

https://www.speedy.bg/bg/cash-on-delivery

 

Продуктите се доставят приоритетно с куриер „Speedy“ (икономична доставка), ако клиентът предпочита друг куриер или услуга задължително трябва да уведоми екипа на https://www.behealth.bg/   в полето на поръчката(Забележка).