RENEW 50+ 20TAB - НЯМА НАЛИЧНОСТ

Renew 50 е натурален иновативен продукт,разработен за оптимално функциониране и профилактика на мозъка,сърдечно-съдовата система,черен дроб,зрение,стави,имунната система,чрез което се постига забавяне на процесите на стареене.
Особенно подходящ за хора над 50 години.
дневна доза 1-2 таб

ИНОВАТИВНА ФОРМУЛА С АНТИ-ЕЙДЖ ЕФЕКТ НАД ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ!

Renew 50 е натурален иновативен продукт, разработен за оптимално функциониране и профилактика на мозъка, сърдечно-съдовата система, черен дроб, зрение, стави, имунната система, чрез което се постига забавяне на процесите на стареене.

Renew 50 има регенериращо и подмладяващо влияние над целия организъм, анти-ейдж ефект над кожата и косата.

Какво е важно да знаем за Renew 50 ?

Renew 50 е единственият по рода си 100% натурален продукт, без странични ефекти, който оказва благотворно и регенериращо влияние над всички системи в организма.

Как действа Renew 50 ?

Благодарение на своя неповторим състав от 12 био екстракта, Renew 50 влияе успешно на цялото тяло с анти-ейдж ефект, подсилващ сърдечно-съдовата система, черния дроб и стомашно-чревния тракт, за имунната система, нервната система, костите и ставите, очите. Renew 50 обаче е силен антиоксидант, мощен хепатопротектор, стимулиращ детоксикацията на черния дроб.

Renew 50 е специален и по още една причина – той е единственият био продукт у нас, съсдържащ редкия витамин В15 – един съвсем нов витамин – борещ с множество заболявания, вируси, бактерии, вредните емисии на околната среда.

За кого е подходящ Renew50 ?

Renew50 е подходящ за лица над 18-годишна възраст. Няма странични ефекти!

Съставките на Renew50 ?

I.За сърдечно-съдовата система, кръвообращението, кръвното налягане

Червен ориз екстракт – отличен регулатор на холестерола в кръвта, подобрява дейността на сърдечно-съдовия мускул.Силен антиоксидант.Нормализира нивата на кръвната захар.Съдържа витамини от групата В (В1, В2, В3, В6 и др.), калций, калий, фосфор, желязо, йод, 8 важни за организма аминокиселини, както и омега 3 мастни киселини.
Глог екстракт – глогът съдържа флавоноиден комплекс от процианидини, както и други вещества, които са отговорни за благотворното му влияние върху сърдечно-съдовата система, кръвообращението, бори се много ефективно със стенокардията, аритмията и др., регулира високите степени на кръвно налягане
II.За стомашно-чревния тракт, черния дроб, панкреаса и жлъчката(детоксикация)

Камфорна Антродия или наричана още „Божествена гъба“, „Гъба Ин Ян“ – тази камфорна гъба е съкровището на Тайван.Основното й действие е противотуморно.По данни на китайски лекари, работещи с гъбата, тя е по-силна от другите противоракови, повече от 10 пъти. Антродията е способна да лекува рак на черния дроб, панкреса, на мозъка, на шийката на матката, на кръвта, на лимфната система (лимфоми), на белите дробове, на млечните жлези ( в това число и на хормон независими тумори), на бъбреците, на стомаха, на гърлото, на устната кухина, на жлъчния мехур, на кожата, на пикочния мехур, на простатата, на дебелото черво и др. При това, тя въздейства на раковите клетки, не само чрез имунитета и съдовете, а също и пряко, предизвиквайки апоптоза.Антродията има изключително силно детоксикиращо и антиоксидантно действие, прочиства кръвта и червата, подобрява работата на стомашно-чревния тракт.
Витамин В15 – един съвсем нов витамин – открит през 1950г. в черния дроб на бика от японския учен Томпям. Известен е още под името пангамова киселина.Ролята на В15 е много важна и ръководна – активно участва в обмяната на веществата, удължава живота на клетките, стимулира синтеза на протеините, увеличава нивата на креатин фосфат в мускулите и на гликоген в черния дроб.Витамин В15 намалява риска от затлъстяване на черния дроб, извежда токсините от организма и продуктите от разпадането на алкохола и на някои лекарства.
III.За нервната система

Гинко билоба – Широкият спектър на действие на екстракта от гинко билоба при болестни състояния е свързан с подобрението на два основни физиологични процеса: кръвоснабдяването на мозъка и останалите тъкани и усилването на клетъчния метаболизъм. Факт е, че билката притежава различни биологични и фармакологични ефекти: невропротективен и антиоксидантен – намалява свободните радикали, потиска липидната пероксидация и стабилизира мембраните, инхибират азотния оксид.
Херициум еринацеус или известен още като Таралежова гъба, Брадата гъба заради специфичния си външен вид – Много богата на вещества (32 ароматни съединения и биоактивни съставки). Прилага се за изчистване на организма от шлаките и за отслабване. Притежава антибактериални, противогъбични и противовъзпалителни свойства. Тя е подходяща за подложените на стрес и нервно напрежение, поради благоприятното си влияние върху нервната система. Умее да понижава кръвната захар и мазнините.
IV.Пикочо-половата система

Червена боровинка – Плодовете на червената боровинка са най-вече за бъбреците, при често получаващите се за някои инфекции, например на пикочните пътища, мехура, уретрата, при бактериални заболявания, кандида и други, диария, треска, скорбут, стомашни язви и др. Действа диуретично, слабително, антиоксидантно, съдоразширяващо.Плодовете съдържат вещества, наречени оксалати, които в по-големи количества могат да понижат образуването на опасните камъни в бъбреците.
V.За здравето на очите

Очанка (Айбрайт) – Очанката има уникален химичен състав, в който влизат много биологично активни вещества. Тя е богата на витамини А, В и С, елементи сребро, магнезий, мед, желязо, силиций, цинк, хром, никел и бор. Откриват се и много гликозиди, горчиви вещества, бета-каротин, тлъсти масла и флавоноиди.В тибетската медицина билката се използва за като лечебно средство при симптоми на конюктивит, а сокът от билката, особено в Исландия, се използва за обезболяване на очите. Специалистите билкари смятат, че очанката може да се употребява ефективно срещу различни очни заболявания. Съдържащите се в нея танини са много ефективни при изсушаване на лигавицата на очите. Билката има много силно противоалергично и противовъзпалително действие. Тя има понижаващо действие върху вътреочното налагяне. Именно поради тази причина билката е високо ефективна при очни заболявания, като сенна хрема, ечемик, конюктивит, уморени очи и възпаления на слъзните канали и катаракта. Билката има положително действие дори при физически травми на очите, при които е засегната роговицата.
VI.За опорно-двигателната система

Шилажит мумио – представлява смола, натурален екстракт от древни растителни отлагания, която се получава при специфични климатични условия в Хималаите, с изключително мощно антиоксидантно действие, която се препоръчва за бързото възстановяване на организма както при заболявания, така и след физически усилия и умора, възпалителни процеси, обща слабост и анемични състояния. Приемът на този вид смола осигурява добро здраве и тонус, и поддържа младостта. Също така се грижи за подобряване обмяната на веществата и подкрепя функциите на сърдечно-съдовата, стомашно-чревната, урогениталната и дихателна системи. Оказва благоприятен ефект при проблеми със съня. Също така приемането на Шилажит оказва изключително благотворно въздействие за подпомагане на оздравителния процес при счупвания на кости.Мистерията на мумиото (мумията) е, че съдържа атомен калций, който директно се абсорбира от организма.
Използва се при оплаквания с здравината на костите, от възрастни за профилактика на костите и най-вече за счупени кости при катастрофи и битови инциденти, лекува успешно артрит, служи за профилактика на остеопорозата.
Фо-Ти – наричана още Билката на живота, среща се най-вече в Китай, Тайланд, Япония.Основната лечебна част на растението е неговият корен. Лечебните свойства на Фо-Ти са наистина неизброими – билката на дълголетието съдържа глюкозиди, лецитин, триглицериди, фосфолипиди, микроелементи, аминокиселини, протеини и захарни комплекси и др.Коренът се откроява с мускулно-скелетно въздействие. Отстранява болките в долната част на гърба, в таза и колената, лактите, ставите. Притежава заздравяващ ефект върху костите и възстановява същевременно мускулите и сухожилията, действа заздравяващо и на зъбите.
Антлар или наричан още екстракт от Еленови рога – Редица хора, приемащи екстракт от еленови рога, споделят за значително облекчаване на симптомите на ревматоиден артрит и други мускулни и скелетни проблеми. Резултатът е ясен – по-малко болка, повече подвижност и по-малко сутрешно схващане, по-малко крампи. Предполага се, че колаген тип II е основен протеин в еленовите рога.Подвижността подобрява и повишава. Глюкозамин сулфатът, който се съдържа в опадалите еленовите рога, има до 90% абсорбционна честота. Той, в комбинация с хондроитин сулфат, постепенно редукцира болката при остеоартрит. Тази комбинация възстановява хрущяла и подобрява подвижността на крайниците.
VII.За имунната система

Витамин В17 – Витамин В17 (Б 17 амигдалин) се среща в повече от 1200 растения, като най-много се съдържа в растенията от семейство Prunus Rosacea (кайсия, горчив бадем, праскова, вишна и слива). Според биохимика д-р Ернст Кребс, дефицитът на витамин В17 води до появата на различни ракови заболявания.Установено е, че витамин В17 е и силен имуномодулатор.Бета глюканите във витамин В17 подпомагат за регенерацията на клетките, стимулира тяхното възпроизводство и така спомага за създаването на силна и здрава имунна система.