Политика за поверителност

I.ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН – https://www.behealth.bg/

*Преди да направите поръчка чрез електронния магазин https://www.behealth.bg/ , молим внимателно да прочетете тези условия. Ако използвате този уеб сайт с цел да придобиете стока, която се рекламира или предлага чрез нашия сайт, то се счита, че приемате и сте съгласни с тези Общи условия.

*Всички посетители и потребители на този уеб сайт се задължават да прочетат настоящите  Общи условия, да се запознаят с тях внимателно преди да използват сайта и онлайн магазина. Общите условия служат за регулиране на отношенията между сайта и клиентите – потребители, както и на взаимните им права и задължения. Всеки потребител, който използва сайта се счита, че е приел и е напълно съгласен с тези Общи условия. В противен случай, потребителят не трябва да използва този уеб сайт.

*В случай че не одобрявате или не сте съгласни с тези условия и ако НЕ ПРИЕМАТЕ същите, моля не използвайте този уеб сайт за покупка на нашите продукти.

*Настоящият документ съдържа актуалните към дадения момент Общи условия, съгласно които „Хард Мен“-ЕООД предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазина  https://www.benhealth.bg/

Настоящите Общи условия /ОУ/ са изготвени и приети на основание Закон за защита на потребителите /ЗЗП/, Закона за електронната търговия /ЗЕТ/, Закона за електронния документ и електронния подпис /ЗЕДЕП/, Закона за задълженията и договорите /ЗЗД/, Търговския закон /ТЗ/, Директива 2000/31/ЕО на ЕП и Съвета от 08.07.2000г.и действащите нормативни актове в Република България.

 

*Сайтът https://www.behealth.bg/ предоставя информация за продуктите, предлагани от фирмата, както и възможност за поръчването им онлайн. Условията за поръчка и цените за доставка на продуктите са указани в сайта и са въпрос на личен избор на клиента.

Как можете да използвате нашия сайт?

*За да използвате онлайн магазина, не е задължително  да се регистрирате като потребител, но за да завършите своята поръчка е нужно да попълните необходимите данни.  „Хард Мен“-ЕООД и сайтът https://www.behealth.bg/ гарантират пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил. Личната информация, използвана от сайта не се продава, предава или по какъвто и да било начин споделя с трети страни и е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и цялото българско законодателство.

 

https://www.behealth.bg/ и „Хард Мен“-ЕООД запазват правото си по всяко време и без предупреждение да правят промени в публикуваните материали, услуги и цени. Част от информацията, публикувана в този сайт, е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и/или не са достъпни в конкретния момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти или чрез предоставяните в сайта услуги за обратна връзка.

 

https://www.behealth.bg/  и „Хард Мен“-ЕООД, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети след получената от Вас поръчка, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на сайта.

 

 ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Предоставяне на необходимата информация съгласно Закона за електронна търговия /ЗЕТ/ и Закона за защита на потребителите/ЗЗП/ .

 

Наименование на доставчика: „Хард Мен" ЕООД

Адрес на управление: гр. Пловдив, ул.“Янко Сакъзов“42

Данни за кореспонденция: гр. Пловдив, ул.“Янко Сакъзов“42

e-mail: office@behealth.bg

Телефони за контакт: : +359 887309194

Вписване в публични регистри: ЕИК BG202770158

 

 

Haдзopни opгaни:

  1. Koмиcия зa зaщитa нa личнитe дaнни

Aдpec: гp. Coфия,yл. „Ивaн Eвcтaтиeв Гeшoв“ № 15,

тeл.: (02) 940 20 46

фaĸc: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg – Уeб caйт: www.cpdp.bg

 

  1. Koмиcия зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe

Aдpec: 1000 гp.Coфия, пл.“Cлaвeйĸoв“ №4A, eт.3, 4 и 6,

тeл.: 02 / 980 25 24 фaĸc: 02 / 988 42 18  – гopeщa линия: 0700 111 22

Уeб caйт: www.kzp.bg

 

  1. Koмиcия зa зaщитa нa ĸoнĸypeнциятa

Бългapия ,Coфия 1000, бyл. „Bитoшa“ №18

Teлeфoн: (02) 935 61 13 Фaĸc: (02) 980 73 15

Уeб caйт: www.cpc.bg

 

 

  1. Агенция за храните

България  – Българската агенция по безопасност на храните

Адрес:    София, бул. „Пенчо Славейков“ 15А

E-mail:    bfsa@bfsa.bg – Уеб сайт: www.babh.government.bg/

 

  1. Европейската платформа за онлайн решаване на спорове

Уеб сайт: www.ec.europa.eu